Főoldal
 
Cégünk
Terméklista
Technológia
Ajánlott receptek
Ügyfeleink
újságcikkek, ajánlások
Címek, telefonszámok, e-mail
 

 

Technológia
 
A Vecsés környéki területek igen kiválóak zöldség- és főleg káposztatermelésre. E földön nemesített nagylevelű, tömött, nagyfejű káposzták teremnek. A feldolgozáshoz külön e célra kifejlesztett szeletelőgépeket használnak. A vecsési savanyított káposzta világos színű, hosszú, vékony szálú kellemesen savanyú izű, friss illatú termék, bőséges - főleg C - vitamin tartalommal. Ez különbözteti meg a máshol, más savanyítási eljárással készült savanyított káposztától. A többi savanyúság is frissen feldolgozott nyersanyagból készített ropogós, sokáig eltartható magas vitamin és ásványi só tartalmú készítmény.

 

Termékeinket képzett szakmunkások készítik minősített nyersanyagok -Vecsésen és környékén gazdálkodó vecsési gazdák minőségi termékei- felhasználásával.

Technológiánk kielégíti az EU-szabványokat és HACCP vizsgálatokat.

Termelői kapacitásunk: több tonna/hó.

 

 

Savanyúságaink kiszerelése, csomagolásának módja partnereink igényeihez alkalmazkodva történik.

Általánosan elterjedt kiszereléseink:

vákuumcsomagolás: 0,5-1 kg

műanyag vödör:15 kg

műanyag hordó:100 kg

Áraink a megrendelt mennyiség arányában csökkennek.

 
Sauer Bt.
 
2220 Vecsés, Ady Endre u. 84.
tel./fax: 29 350-763
mobil: 30 9321-622